• anti-virusfolies
  • anti-virusfolies
  • anti-virusfolies
  • anti-virusfolies

anti-virusfolies

Binnen 30 minuten 99,9% van de bacteriën en virussen geneutraliseerd met anti virusfolie.

Op enig moment gaat het 'gewone leven' weer beginnen. Dit gaat natuurlijk gepaard met vele vragen en uitdagingen omtrent de sociale veiligheid. Anti-virus folies bieden hier een uitkomst.

Door deze folies op veel gebruikte contactoppervlakken aan te brengen, voorkom je de verspreiding van virussen en bacteriën. Ook voor de toekomst. Zo simpel kan het zijn.
 
Veel oppervlak om te plakken
Kortom, er is gelukkig genoeg te doen om de verspreidingen van virussen tegen te gaan! Kijk maar eens bij de ondernemers en bedrijven die je al kent of bij jou in de omgeving in openbare gebouwen, kantoren, openbaar vervoer, fabrieken, scholen, ziekenhuizen, bejaardentehuizen, luchthavens, supermarkten, hotels en restaurants. Genoeg contactoppervlakken om deze beschermende folies op te plakken.
 
Natuurlijke materialen
In deze producten zitten kleine korreltjes actief koper of zilver die als enige doel hebben om bacteriën en virussen te neutraliseren, ook het covid-19 virus! 

Bovendien worden de natuurlijke materialen koper en zilver al eeuwen veilig toegepast in vele bewezen applicaties, waarbij ze in contact komen met mens en milieu. Het is dus goed om te weten dat deze folie volledig veilig is voor mensen.